2011. július 29., péntek

Gyurgyák J.: Huszonöt év a magyar könyvkiadás - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Huszonöt év a magyar könyvkiadásbanA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Gyurgyák János neve talán túlzás nélkül állíthatjuk fogalom a mai könyvkiadásában és kulturális életben. A hozzá kapcsolódó szellemi műhelyek (a Századvég folyóirat első folyama, a Századvég, majd Osiris Kiadó) a rendszerváltás éveitől kezdve teremtettek fórumot a szerzővel egyetemben az első kiadói katalógust idézve - egy sokszínű, egymásra reflektáló, egymást inspiráló és egy egymást kritizáló intellektuális kultúra kialakítására. Könyvsorozatai és fordításai a magyar társadalomtudományos könyvkiadás sok évtizedes hátrányait és hiányait igyekeztek orvosolni, miközben a hazai tudományos és művészi élet színe-javának is megjelenést biztosítottak. A szerző által összeállított bibliográfia e negyedszázad termését nyújtja át tiszteletreméltóan szerény, ugyanakkor alapos és részletes formában. A rövid előszó után három nagyobb szerkezeti egységben először a két kiadó könyveinek, majd sorozatainak, végül a Századvég folyóirat 1985 és 1992 között megjelent számainak bibliográfiai leírásait találjuk meg. A kötet döntő hányadát kitevő könyvleírások tematikusan (Film és színháztól a Zenéig) lettek csoportosítva, azon belül szerzői betűrendben szerepelnek a tételek. A kiadványban való eligazodást névmutató segíti. A közel kétezer tételt tartalmazó kötet hasznos könyvtári segédeszköz, ugyanakkor az elmúlt több mint két évtized (társadalomtudományos) könyvkiadásának tanulságos tükre. ISBN: 978-963-276-176-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:17
. Gyurgyák J.: Huszonöt év a magyar könyvkiadás - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Fontos